Портиер не пуска туристи на празния плаж на Дюни“, ако

...
 Портиер не пуска туристи на празния плаж на Дюни“, ако
Коментари Харесай

Защо плажът на „Дюни“ е празен?

 

Портиер не пуска туристи на празния плаж на „ Дюни “, в случай че нямат предварителна резервация. На парадокса през днешния ден се е натъкнал Стефан Баев. Плажът на вилното населено място е бил ангажиран на едвам 7%. Въпреки това, Стефан не е съумял да стигне до него, тъй като нямал онлайн резервация, написа gramofona.com.

„ В този миг ченето ми висва, останах без думи, възнамерявам се, след това още по-дълбоко се възнамерявам, обръщам взор към празния " запазен " плаж... и пръхвам да се дръзвам. Портиерът, осъзнавайки нелепостта на обяснението си, също безшумно стартира да ми приглася. Смеейки се на безумната обстановка и съзнавайки тъпотията, в която сме сложени да живеем, той гледа неудобно, а аз жалко с мъка и чувството не на човек, а амеба! “, споделя Стефан Баев.

При опит на кореспондент на gramofona.com да направи онлайн резервация за плажа на вилното населено място, платформа, през която това може да се случи, не е открита. „ Няма платформа. Явно не желаят инцидентни хора да са там, въпреки да няма чужденци. Момчето общително прибавя – ей, там има един портал за свободната зона. Т.е. те не ни режат законовия достъп, просто те карат да се чувстваш втора употреба “, описват хора, които са изпадали в същата обстановка.

Стефан Баев счита да сезира Министерството на туризма за нововъведението на „ Дюни “ и признава, че очевидно за огромна част от сектора не е проблем, че българите към този момент заобикалят родното Черноморие. „ Няма да поддържа българския туризъм в този му тип, с тези притежатели и при тези условия! Напротив! Бих му оказал помощ да глътне колкото може повече вода в този му тип и да сложа завършек на тъгите му!!! Съжалявам за малцината свестни хора отдадени и правещи всичко, за спасяването на бизнеса. Но около сухото, гори и мокрото! “, добавя Баев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР